Haft fullt upp idag :) ( + Svar till lovisa)

Gick upp runt 10 tiden idag och började städa ut det sista ur lägenheten. Fy fan vad äckligt det va alltså. tror inte den blivit ordentligt städad på flera år. Skönt att slippa därifrån nu :) Vid 12 tiden började jag flytta in i min nya lägenhet. Bor just nu i tv rummet eftersom rummet jag och Cassi ska ha är fortfarande upptaget. Den första maj får vi flytta in där :) När allt var på plats tog jag det mest lugnt en stund. Vid 4 tiden körde jag en av mina "sambos" till jobbet. Hade ju ändå inget bättre för mig idag så. Körde efter det in till Coop och handlade lite. Fick för mig att baka kladdmuffins och så blev det. Det trista va att när dom va klara så va jag inte så sugen längre efter som jag ätit så mycket av smeten (A). Kvällen har jag spenderat med att kolla på film. Tyvärr själv då dom andra jobbar ikväll :( Nu ska jag krypa ner i sängen för i morgon är det jobb. Hoppas ni haft en härlig dag. :)

Och Till Lovisa som skrev en kommentar i mitt förra inlägg så får jag ju skriva här och hoppas på att du läser det då du inte hade nån bloggsida jag kunde gå in på.  Bästa stället att hitta bra boende är på resedagboken under jobb i norge. Där finns ofta folk som lägger ut om dom behöver fler inneboende och så. Är mycket billigare än att bo själv. Sen finns finn.no oxå men är oftast dyra deppositioner på den sidan. Lycka till och hör av er om ni kommer hit :)

♥ Emmeline ♥

Shopping!

Åkte in till Jessheim en runda för att fylla på mobilen. Kunde inte låta bli att gå lite i affärerna med. Finns så otroligt mycket snyggt alltså. Blir ju tokig. Så jobbigt att inte ha några pengar. Men blev lite i alla fall som råkade komma med hem ;) Köpte 3 par trosor på GinaTricot och ett linne på H&M. Nöjd måste jag säga. Funderar på om man kanske skulle ha linnet i helgen om det nu blir nån utgång. :P

♥ Emmeline ♥


Linnet från H&M :)

Och mina 3 trosor från GinaTricot :)

Flytt packat/städat!

Kom hem klockan 6 från jobbet i morse och kröp direkt ner i sängen. Va helt otroligt trött. Vaknade sen vid 12 tiden och det kändes som jag blivit överkörd av ett tåg. Länge sen jag va så seg.
Satt sen igång med att packa ihop alla mina saker. Imorgon är det ju dax att flytta :) Packat allt och börjat städa lite med. Bara golven och duschen som är kvar nu men det tar jag i morgon innan jag lämnar nyckeln. Tyvärr lyckades jag på nått vis vrida ryggen när jag skulle bära ner alla mina saker så har jätte ont i ryggen nu. Känns inget kul alls. Hoppas det gått över till i morgon.
Nu ska jag fixa mig lite sen måste jag köra in till Jessheim och fylla på mobilen. Man blir ju handikappad när man inte kan skicka ett sms ju :P Sen får vi se vad för trevligt som händer ikväll ;)

♥ Emmeline ♥

Jobba natt!

Fick precis samtal från jobbet att jag ska jobba natt :P Ska bli kul att se hur detta ska gå. :P
Börjar vid 10 ikväll och ska jobba till 4 i morgon bitti. Fast va ju vaken så länge denna natten
som va så ska nog gå i natt med ;P Ha en trevlig kväll/natt alla och sov så gott.

♥ Emmeline ♥

Bättre sent än aldrig =)

Ligger lite efter på uppdateringen här känner jag. Men ska försöka bli bättre på det =)
Har ju flyttat till Norge nu som dom flesta vet. Trivs jätte bra här uppe måste jag säga. Träffat massa underbara människor och det ända jag längtar hem till är familj vänner och bolzano pizza =p
har fått jobb på VIP-parkering på oslos flygplats. Riktigt kul jobb med härliga arbetskamrater. Tyvärr lite att göra just nu bara för den där jädra vulkanen. Men det kommer nog snart igång igen.
Bor just nu i ett litet råtthål utanför Sand. Är tydligen ett gamalt sjukhem. Inte konstigt det är obehagligt att bo här. Fast på torsdag flyttar jag som tur é. Ska flytta in i en 4.a med Cassi och två till svenskar. Ska bli jätte mysigt. Dom två andra är en kille vid namn Daniel och en tjej som heter Maud. Riktigt trevliga så ska nog gå bra. Har blivit lite festande här och måste säga att jag gillar ute livet. Nu ska bara min Cassi komma upp igen så vi kan gå ut och visa flickorna vart skåpet ska stå ;) Ja vad mer har hänt då.. Tror det har varit ganska lugnt annars.
va och solade idag. va skönt att få lite värme och färg. Börjar bli väldigt blek nu. haha Slänger in lite bilder med som tagits här nu under denna snart månad jag spenderat här. Ha det fint allihopa.

♥ Emmeline ♥


Mitt råttbo!

Jag i leksaks affären =)

Älskade Cassi på jobb :) (facebook) ;)

RSS 2.0