♥ Michal

Idag fyller min älskling 25 år. :) Han börjar allt bli lite gammal, Men gud vad vacker  :) Själv har man ju ett helt år kvar till jag når den åldern :P Han jobbar till 2 idag så snart ska jag köra in en runda till Jessheim och fördriva tiden. Vill hitta nått att ge honom men han vill ju inte berätta vad han önskar sig så är inte så lätt. Vill ju inte köpa nått som han inte vill ha heller. Får se hur jag gör. Måste i alla fall hitta en student present till min fina Lovisa. Inte så lätt det heller.

Jag är i alla fall den lyckligaste människan i världen just nu och jag hoppas det förblir så. Pirrar i magen bara jag tänker på honom. Jag är kär! (och galen) ;) ♥

Dø tid!

Børjade jobba vid 4  i morse och det va lite stressigt då. Tror inte det ær bra Fredrik jobbar så mycket som han gør før han blir så konstig då. Nu ær det  himla lugnt i alla fall. Det ær 45 min till næsta in bil. Så segt att bara sitta hær utan att gøra något. min kæraste kørde precis hem från jobbet med før att sova lite till klockan 10 så nu finns det inget kul alls hær. Gillar att ha øgongodis på jobbet ;) Jobbar till 12 idag sen ska jag hem och væcka cassi som troligtvis sover som en stock :P Får se vad før mys vi gør sen. Sitter just nu och drømmer mig 1 månad fram. Ska bli så himla mysigt :) Længtar jætte mycket. Skulle behøvt sova några timmar jag med nu. Får bli att somna tidigt ikvæll :)
♥ Emmeline ♥

falla fritt?

Letar efter det där hålet som Alice trillade ner i.
Hade varit så skönt att bara få falla fritt och landa hårt.
Det fysiska tar bort det psykiska!

Neger nästa?

Legat ute i solen idag ju som ni vet och jädrar vad solen tar. :P
Fortsätter vädret så här så ska jag nog lyckas bli neger snart ;)



♥ Emmeline ♥

Underbart väder!

Jobbade från 4 till 10 idag. Skönt att få sluta tidigare när det är så här underbart väder. Lägger ut lite bilder från dagen. En bild säger ju mer än tusen ord :)






♥ Emmeline ♥

Is it true..

 

It is hard to believe that someone so beautiful could be real. I am afraid that he might disappear in a sudden puff of smoke, and I would wake up.


Shopping med Lina :)

Igår åkte jag och Lina in till jessheim en runda. Hittade en klänning och ett jätte sött linne. Kanske blir att jag har det till studenten eller något annat fint tillfälle :)


Lina testar ett gigantiskt armband :P

Vi provade "sex in the city" klänningar. hahaha

♥ Emmeline ♥

Mys :)

Igår va en helt otroligt härlig dag. :) Michal slutade redan vid halv 5 så efter ja hämtat honom åkte vi in till Jessheim och handlade med oss kina mat hem. Va super gott. Längtat så mycket efter att få äta det :P Sen gick vi ut och gick en runda i det underbara vädret. Svårt att förstå att för två veckor sen va det snö och igår kunde jag gå runder i shorts och linne :) Snart är sommaren här. Va en super mysig promenad som jag aldrig kommer glömma. :) Efter det blev det en myskväll med jordgubbar, godis och film. Kollade på precious. Otroligt bra film men fy vad hemsk. Sen somnade jag med min käraste vid min sida. Är så lycklig så det är overkligt. Detta är sådant som man bara trodde fanns i drömmarna och på film. :P Jag är kär :)



♥ Emmeline ♥

Sova??

Är super trött och borde egentligen sova men kan inte riktigt få ro i kroppen denna kväll. Har umgåts med Cassi och Fredrik ikväll. Varit riktigt mysigt. Satt på balkongen och solade och drack te. Blev lite godis med efter som Fredrik precis varit i sverige :P Körde en runda in till Jessheim och solade med. Så otroligt skönt. Längtar verkligen efter sommaren nu.
På tal om annat så såg jag min första livs levande grävling idag :P Han sprang över åkern i morse när vi körde till jobbet. Så söt när den skuttade iväg :P
Nu vill jag att min käraste ska komma hem från jobbet. Saknar han vid min sida. Kan kanske vara därför jag inte riktigt kan somna idag. Sover som bäst när han är hemma. :) Nu ska jag ge det ett försök i alla fall. Godnatt!! Nano nano ;)

♥ Emmeline ♥

Vi fick lägenheten :)

Cassi ringde mig på jobbet idag och berättade att vi fått lägenheten. YES!!! Ska bli så skönt att komma bort från det råttbo jag betalar hyra för nu. Ska även bli skönt att slippa det störande "element" som finns. :P Kanske jag kan våga bjuda hem Michal någon gång med så det inte bara är jag som alltid är hos honom :) Ska in till lilleström och skriva kontrakt snart någon dag när vi alla 3 är lediga. Känns skönt med en ordentlig hyresvärd med. :)

Nu ska jag fixa till mig lite sen hem till lägenheten en runda och träffa Cassi. Blir nog en del snack om nya lyan kan jag tänka mig. :P





♥ Emmeline ♥


Jag är kär :)

Ligger sjuk hemma hos Michal nu och väntar på att han ska sluta jobbet. Tyvärr är ju inte det förens 12 ikväll men fick precis ett helt underbart samtal från honom. Han skulle ringa och höra hur det va med mig. Han skulle även berätta att han kommit på vad det är för fel på mig, varför min mage känns så konstig. Det är för jag hade fjärilar i den :) Hihi tror han har rätt. Känner hur den där underbara känslan av att vara kär kommer krypande och jag kan inte vara mer lycklig.

Fick ett sms från norwegian.no idag med. Nu är resan till Polen bokad. Åker den 22 juni. Michal åker redan den 15 så han får plocka upp mig på flygplatsen :) Längtar massa. Ska bli så mys att få umgås en hel vecka utan en massa jobb hela tiden. Blir gå på bröllop under veckan med. Spännande :) Sen tar vi Michals bil och tar en liten roadtripp hem till norge igen. Ska även köra inom markaryd på vägen hem så han får träffa mor och far och se hur jag bott :)

Livet är underbart när man är kär!
♥ Emmeline ♥


Fredag kväll!

Sitter i sängen och lyssnar på Cassis musik från datorn. Massa mys musik är det nu. :) Försöker få henne till att åka in till Oslo till några vänner hon har där för lite party men hon är lite svår idag :P Får se om jag lyckas övertala henne. Hon förtjänar att ut och roa sig lite. Hon är ju trotts allt ledig i morgon. hon läste även precis sin spåkula på facebook och den sa att hon skulle gå ut i vinden. Tror den menade att hon skulle gå ut i oslo ;) Fått in henne i duschen nu i alla fall så nått kul kanske hon får ikväll :)

Själv va jag så glad idag för jag trodde jag skulle börja 14 i morgon så jag skulle få sov morgon för en gångs skull. Men så ringde chefen och sa att jag ska börja vid 4 i stället så får bli sängen tidigt idag med. :P Ska snart dra mig hem till Michal och göra mig redo för sängen och slänga igång en film till han kommer hem. Är så himla mysigt att få somna och vakna vid hans sida. :) Har sovit där nu dom senaste nätterna. Vilken underbar kille alltså. Ingen har tidigare sett på mig på det viset som han gör :)

Har blivit en hel del jobb den senaste veckan med vilket känns otroligt gott. Pengar är ju aldrig fel. hihi Fick min första lön nu den 10. Ca 9000 för 2 veckor. Helt okey tycker jag. Längtar till 10 juni nu ju :P

Kommer hem till Markaryd igen den 9 juni är tanken. Jag och Cassi tar och kör ner efter hon slutat vid 4 så blir sent. Men men det blir kul att komma hem. Saknar familj och vänner massa.
Sen den 23 juni packar jag väskan igen men då tar jag troligtvis flyget till Polen istället. Får se om jag vågar bara :P hihi

Hoppas ni alla får en underbar fredags kväll. Jag vet att min kommer sluta bra i alla fall :)
♥ Emmeline ♥



Grattis Mamma ♥

Idag fyller min underbara Mamma år. Tyvärr kan jag inte vara hemma och fira henne bara. Men jag hoppas hon haft en otroligt härlig dag i alla fall. Saknar henne så himla mycket. Hon är verkligen min bästa vänn och kan inte älska henne mer än jag gör. ♥



♥ Emmeline ♥


Volbeat!

Köra en runda i min pärla med Volbeat på högnivå är bästa medicinen när jag mår dåligt. Tankarna rensas och ingen hör när känslorna släpps fram.
Nu säger jag godnatt och kryper ner under täcket.

♥ Emmeline ♥

Volbeat!

Köra en runda i min pärla med Volbeat på högnivå är bästa medicinen när jag mår dåligt. Tankarna rensas och ingen hör när känslorna släpps fram.
Nu säger jag godnatt och kryper ner under täcket.

♥ Emmeline ♥

Blogga på jobbet!

Just nu sitter jag på jobbet. Ær ganska lugnt før tillfællet så passar på att skriva lite hær :)
Igår va jag, Cassi och Lina och kollade på en ny lægenhet. Helt otroligt fin va den så nu håller vi bara tummarna på att vi får den :) Kostar lika mycket som den vi bor i nu men i helt annan klass. Mer som ett hus æn en lægenhet. Ikvæll ska det tydligen va fest i vår lægenhet. Ska vara med på grillningen sen går jag hem till Michal och sover. Børjar jobba vid 4 och ska jobba till 20 så ær nog bæst om man får sova lite innan man ger sig in på det passet. Nu ska jag væcka pål hær som ligger och sover som vanligt. :P sen blir dte jobba till 2 och sen hem till duschen. Ha en kos helg. ♥ Emmeline ♥

Underbar Onsdag! :)

Idag har hitills varit en helt underbar dag. Har legat och kollat film och myst en massa. Har även provat på att äta polsk "gurk" soppa. :P Det va faktiskt riktigt gott men vet inte om det smakade gurka precis :P Tyvärr kallade jobbet för han så nu sitter jag här i min ensamhet. Fast fick precis ett otroligt sött samtal så ska nog klara mig resten av kvällen nu :P 

Nu blir det strax duschen (om det finns nått varmvatten).  Sen blir det starta någon bra film och krypa ner i sängen. Upp tidigt i morgon och jobba. Ha det bra allihopa. :)

♥ Emmeline ♥


Cassandra Tillberg

Som ni alla vet så har jag ju flyttat till Norge nu. Trivs verkligen helt underbart bra här. :) Men en sak är säker, hade inte klarat mig en sekund här utan underbara Cassi. Så otroligt glad att jag lärde känna dig gumman. Du är verkligen en helt underbar vänn som har ett hjärta av Guld. Finns inte många människor som är som du. Tänker på alla andra innan dig sjäv. Nästan så man blir lite arg ibland för man vill du ska tänka på dig själv med ju. ;) Vet att du har svårt att ta åt dig av bra saker man säger till dig men älskar verkligen dig gumman. Norge kommer bli en helt underbar tid i mitt liv tack vare dig.


Vackraste lilla cassi ♥

♥ Emmeline ♥

Lejonkungen & Hemma kväll!

Igår va både jag och Lina lediga så blev mys med film. Och självklart blev det lejonkungen. :) Min absoluta favorit film. Vet inte hur många gånger jag sett den nu men är nog runt 30 om inte mer :P Kan ju alla repliker innan dom säger dom. Kanske inte lika kul för den som tittar på den med mig :P haha

Va tänkt att vi skulle gått ut och festat i Jessheim på kvällen igår med men efter som min finast vänn Cassi skulle jobba till halv 1 så tyckte inte jag det va så snällt att gå ut så jag stannade hemma och kollade på film och väntade på henne istället för att gå ut med dom andra. Verkar som vi ändå inte missade nått :P

♥ Emmeline ♥

Snö i maj?? :(

Vaknade i morse och tittade ut på ett vitt norge :( Inget vidare kul alls. Tur att man är ledig idag i alla fall. Blir till att fixa lite middag snart så min lilla flicka Cassi får mat innan jobbet. Vill ju inte hon ska svälta idag ;p

Lina har flyttat in här nu och tagit över Mauds rum. Super härlig tjej. Så otroligt lik oss så man kan inte riktigt fatta :P Nu ligger alla vi flickor i min och Cassis säng och snackar skit och spanar runder på facebook :P Pappa Daniel gick precis till jobbet. Vi saknar honom redan ju :P

Ikväll blir det dricka lite gott och sen utgång i Jessheim. Är beer call här så ska tydligen vara ett himla bra drag och det gillar vi ju. :) Nu orkar jag inte skriva mer så nu får du nöja dig med detta Cassi ;)

♥ Emmeline ♥


Hemskt mycket snö :(

Mina söta flickor <3

Pappa i allas hjärtan!

Lilla jag fri från löshåret :)

RSS 2.0