Vill ha :P

Provade Cassis halsband hon fick av Miguel i födelsepresent och jag är kär. :P haha Så sjukt snyggt är det. Sådant jag letat efter ju. Får väl leta vidare rent ut sagt :) eller så snor jag det av henne när hon sover ;)



♥ Emmeline ♥

Fixar Emmeline :)

Som det flesta vet så har ju min "pärla" till bil gått sönder IGEN. Den låter som en jädra raggar bil nu för röret till ljuddämparen har gått sönder. Och efter som allt i norge är så himla dyrt tänkte jag vänta till jag kommer till sverige igen med att laga den. Men duktig som man är så fixar man ju en tillfällig lösning :P Va inne på clas ohlsson idag och köpte mig lite fixar saker. :P Lägger ut bilder här under så får ni se mitt fina arbete :P Nu går hon som en pärla igen min lilla bil :)

Före:


Efter:


♥ Emmeline ♥

if only

Kom hem efter en jobbig dag på jobbet och kröp ihop under filten i soffan. Slog igång tv.n och precis då började filmen If only. En helt otroligt bra kärleks film. Tänk att få uppleve sådan kärlek från en kille. Men tydligen är det ingen större chans. Jag jobbade ihop med Laslo på jobbet idag och enligt honom är 9 sv 10 killar otrogna sin käraste. Jävla roligt att höra då. Knappast att man vill överlåta sitt hjärta till någon som ändå bara kommer krossa det. Fast kanske har man turen att hitta den där 1 av 10 som ska förhoppningsvis ska finnas. Får se vad man vågar ge sig in på. Nu blir det sängen för min del. Kanske kollar någon mer film innan jag somnar. Blir väl notebook som vanligt ;) Natti natti <3

♥ Emmeline ♥

Tainted love..

Don't touch me please
I can not stand it when you tease
I love you though you hurt me so
But I'm going to pack my things and go..


Egon :)

Körde in till Jessheim igårkväll med Daniel, Tony och Jocke och åt på Resturang Egon. Va helt otroligt gott. Jag tog någon sandwich med ost skinka och ägg. Dom andra åt hamburgare i olika varianter :P Efter middag blev det efterrätt för Tony och Jocke. Förstår inte hur dom orkade. Men Tonys äppelkaka va helt otroligt god. Va riktigt romantiskt där ett tag, satt med tända ljus och jag blev matad med äppelkaka. :P Haha En riktig gentlemann den där ;) Hade en riktigt trevlig kväll . Tack tack :)







♥ Emmeline ♥


Mys kväll

Igår blev jag hembjuden till Freddie på middag och lite dricka. Va helt underbart gott. Han och Micke fixade "grillat" och en massa annan mat. Trodde jag skulle spricka till slut :P Sen satt vi i soffan och myste och drack lite cider. Kollade även film. Blev x-men. Helt otroligt bra film även om jag missade dom sista 15 min :P Skulle gått ut i Jessheim efter med men jag va så sjukt trött så gick hem till sängen istället :)

♥ Emmeline ♥

Lördags :)

I lördags va det grill fest i knäred med mina underbara vänner där. Sen bar det av på kasedans i karsefors :P haha Hade verkligen en super mysig kväll. Började med att jag kom hem till Sandra och Anton. Och precis när jag kom skulle dom iväg så där satt jag några timmar själv :P Blev lite pizza, film och sömn som tidsfördriv :) Vid 7 tiden gick vi hem till Jimmie där det va grille dax. Massa gott va det. Efter några cider tog vi taxi vidare för dans. Va en hel del folk ute och jag körde några runder på dansgolvet även om jag inte va vidare duktig :P Tur ingen filmade :P Träffade massa vänner jag inte sett på länge. Alltid lika kul :) Tog taxin hem till Sandra och Anton sen där jag somnade gott på soffan :) Lite bilder från kvällen:





♥ Emmeline ♥

Funderat!

Sitter i solen just nu på min lediga dag och funderar lite över livet. Man kan ju inte förlora något man inte har. Så varför kan man då vara ledsen över att ha förlorat det? Och jag varken vill eller tänker leva mitt liv i hemlighet. Är jag ledsen skäms jag inte för att berätta det, Är jag lycklig och kär vill jag att alla ska veta det. Jag vill kunna berätta allt och inte lämna delar av det utanför. Min blogg är en del ur mitt liv. Och alla som finns med i mitt liv kommer finnas med i min blogg. Och gillar du inte detta kan du hålla dig utanför mitt liv.

♥ Emmeline ♥

that´s it!

I hope you are happy now..!!!

Date :)

Som sagt så mötte jag ju en himla söt kille i torsdags när jag väntade på skjutsen hem från Fiesta. :) Och igår bestämmde vi oss för att ses igen. Jag tog bussen ut till Halmstad där han mötte mig på stationen. Och han va lika söt när jag va nykter ;) Vi åt lite mat och myste med film. Hade en jätte mysig kväll. Tyvärr åker jag ju hem till Norge i morgon så får se när man får träffa honom igen. Får väl ta och åka hem till sverige snart igen ;)

♥ Emmeline ♥

Från dåligt till bra :)

Torsdagen började med att klockan 2 på natten börja bilfärden från norge hem till sverige. När vi kom till Värnamo va min chafför så trött att vi fick byta så jag körde sista biten. Väl hemma träffade jag mamma o pappa en stund innan dom drog iväg till ronneby på lite semester. Klockan 10 va jag på läkarstationen för nytt cellprov. Hoppas att detta provet i alla fall är bättre än innan. Hade varit så skönt om jag slapp oron om det hela tiden. Jag gick hem och sov en stund till. Bestämmde träff med Annie sen över en glass. Så otroligt kul att träffa henne. Måste säg att jag saknar våra sjuka saker vi hade för oss :P Efter det blev det stressa hem i duschen och packa för att ta bussen till ljungby och sen vidare i bil till halmstad med Chriffe,Thompa och Scherling. Mina små fyllo pojkar ;) Vi körde ut till tyllösand där vi satt på klipporna och drack med typ 30 pers från ljungby. Va verkligen jätte mysigt. Tyvärr så skulle ju Thompa ner och bada vilket gjorde alla andra oroliga men slutade ju som tur är bra :) Sedan bar det av till Fiesta. Men kön va suuuper lång så jag orkade inte stå där utan ringde Emil som va gullig och kom och hämtade mig :) Träffade även på en väldigt trevlig pojk när jag stod där och väntade på skjutsen. :) Ja dagen började ju som skit men slutade helt oväntat bra ;)

Lite bilder:


 

♥ Emmeline ♥


Inte igen?

Jag kännde mig lyckligast i världen över att jag äntligen hittat den rätta, allt känndes helt underbart och jag lixom  som svävade på moln. Trodde jag hade hittat mannen i mitt liv. Ja ni vet en sådan där kille man inte trodde fanns. Och vad rätt jag hade. Klart inte drömkillen finns. Det är alltid nått fel när allt känns så rätt. Varför går man i samma fälla om och om igen? Jag känner just nu att jag aldrig igen kommer kunna lita på en kille som säger att han älskar mig. Hur lätt är det inte bara att säga det utan någon som helst mening bakom det. Kollade på Sex and the city filmen härom dagen. Vet att jag är lite sent ute efter som det redan kommit en tvåa men blev helt ärligt knäckt av att se den. Hur ska man någonsin vilja gifta sig efter sett att hon blir dumpad på bröllopsdagen? Jag vill aldrig utsätta mig för den smärtan som det måste vara. Vill inte ge någon den chansen att kunna såra mig. Jag är hellre singel och ensam än upplever något sådant. Vet att detta bara är en fas jag är inne i nu och att jag troligtvis kommer låta någon kille i framtiden att få chansen att såra mig. För det är ju bara sådan jag är.
Men frågan är hur många gånger jag ska orka ta mig igenom det?

Som sagt, känns någon riktigt bra och perfekt så gör dig av med honom illa kvickt. Annars gör han sig av med dig..

♥ Emmeline ♥

Wishing stars

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars..
I could really use a wish right now!

Röda veckan!

Jaha då ligger jag här nu i sängen dubbelvikt och kramar min riskudde. Har ätit en massa tabletter redan idag och kommer nog bli en hel del om jag ska klara mig igenom resten av dagen och natten. Hatar denna tiden i månaden. Önskar jag kunde hoppa över den helt och hållet. Är ju inget bra alls med den. Förutom att man vet att man inte är på tjocken då klart :P Jobbar natt nu i 3 nätter. Inget vidare när man har så här ont och sitta själv hela natten. Chefen ringde precis och sa att det är en massa bilar in och ut i natt med så jag hoppas verkligen han kan hitta någon som kan göra mig sällskap. Nu ska jag värma kudden på nytt sen kolla lite film. Ha de!

♥ Emmeline ♥

Oslo

I onsdags blev det en runda in till Oslo med Cassi, Daniel och Christian :) Vi började med att sätta oss på en ute servering och äta lite frukost i solen. Va underbart mysigt. När vi satt där och åt så kom Therese, en arbetskamrat till Cassi. Sjukt rolig tjej. När vi ätit klart gick vi inom kiwi och köpte oss lite cider och öl innan vi gick och satt oss i en park och myste i solen. Dit kom även Emma, en annan arbetskamrat till Cassi :) Och precis innan vi skulle åka hem kom det några fler vänner till Therese. Hade i alla fall en super härlig dag inne i Oslo. Va länge sen jag skrattade så mycket. Stackars Christian bara som fick lyssna på 4 tjejer som satt och snackade sex ;)

Lite bilder från dagen:






Lägger in resten av bilderna på facebook ;)

♥ Emmeline ♥

Tisdags!

Började dagen med att åka ner till mamma o pappa i deras hotell. Vi åkte därifrån vidare till ett köpcentrum och shoppade lite. Efter det körde vi upp hit till Jessheim och jag visade dom allt här omkring. T.ex vart jag jobbar och lite sådant :) Innan vi körde hem till lägenheten köpte vi med oss lite bollar från Statoil som vi sådan bjöd Lina och Cassi på. Hade en mysig fika hemma med massa snack :) Sen åkte jag, mamma o pappa in i Jessheim och åt lite innan dom åkte tebax till sitt hotell. Va helt underbart att få träffa dom en hel dag :) På kvällen blev det dricka cider och sjunga singstar. Sjukt skoj va det. Jag suger på singstar men jag vann priset som bäst i lägenheten. Hahahaha :)

Några bilder från kvällen :)





♥ Emmeline ♥


Footprints in life..

Dear God, i whant to look back at this part of life and only see one pair of footprints..


Sverige den 21/7 :)

Igår bokade jag bussbiljetten hem till sverige. Ska hem och ta nytt cellprov vilket inte är nått vidare alls. Och tanken på det plågar mig varje dag. Men ska bli helt underbart att få träffa alla mina underbara vänner igen. :) Hoppas på en massa fest och mys under helgen. Torsdagen är inte riktigt planerad ännu men vill väldigt gärna gå ut i halmstad så får väl se :P Fredag åker jag upp till ljungby och ska träffa Mattias och barnen. massa mys :) Sen lördag blir åka till knäred och träffa min underbara kompis Sandra. Hoppas även på att få träffa alla knäreds pojkarna och en och annan cider ;) Sen söndag blir det ta bussen tebax till norge och jobb! :P

♥ Emmeline ♥


Dagens låt!



Vet inte hur många gånger jag hörde denna låten på redion idag alltså. Men vad gör det. Den är ju riktigt bra!

Norge har fått fin besök :)

I går kom min mamma och pappa till norge för att stanna här tills på onsdag. Så underbart härligt. ÅKte ner en runda till deras hotell igår och kollade hur dom skulle bo. Va verkligen jätte fint. Gick upp vid 9 idag för att träffa dom inne i jessheim och äta lite frukost och shopping innan jobbet. :) Jobbade från 12 till 9 och nu är jag hemma igen :) Imorgon och onsdag är jag ledig. Behöver jag. hihi Imorgon blir det hel dag med mamma o pappa. Får se vad för skoj vi kan hitta på. Sen onsdag får vi se vad jag gör. Blir nog mest sova. Hoppas på fint väder så kanske man kan sola och bada lite. Nu blir det film dax. Ha det!

♥ Emmeline ♥

Kaos

Skulle egentligen börjat jobba vid 6 idag men blev igårkväll frågad om jag inte kunde börja vad 5 i stället för det va så mycket bilar. Snäll som man är ställer man upp. Vaknade vid lite innan 3 av att cassi snarkade som en hel man. Gick bara inte sova mer. Tog täcke och kudde och gick ut i soffan för att försöka sova sista timmen där men hörde henne fortfarande. Så istället tog jag på mig jobb kläderna, fixade mig och drog till jobbet vid 4 istället. Tur va nog det för det va verkligen KAOS idag. Hur mycket in bilar som helst och allt för lite folk att köra ner. Finns knappt några platser att parkera bilarna heller på så det va folk överallt. Skulle slutat vid 2 tiden men kom inte hem förens halv 4. Blev en lång och svettig dag. :P Nu har jag duchat av mig och ska kolla film tänkte jag. Börjar 4 i morgon med och är väl bara att ställa in sig på ännu en dag av kaos :P ha en trevlig lördagskväll!

Imorgon kommer mamma och pappa till Norge och hälsar på :) Stannar ända tills på onsdag. Ska bli underbart <3

♥ Emmeline ♥


Cellprov?

Jag och Cassandra satt precis och pratade med Daniel här hemma om att jag måste åka hem och ta nya cellprover. Han tittar frågande på oss och undrar om det är något i ryggen. Vi skrattar och Cassi förklarar att det är i livmodern man tar proverna ifrån. Då frågar han om det är för att man är torr i fittan? HAHAHAHA :P Tänk vad lite en del killar vet alltså :P 

Ingen film!

Blev ingen film idag. Började prata med min kära vänn Sandra på msn. Hade ingång våra cam,s och snackade massa skit. Satt och drack tesammans men i olika land :P Saknar henne massa så ska bli skoj att träffa henne när jag kommer hem nästa gång. Efter det kom Daniel hem och bara en stund efter kom Tony och en kille till som jag inte kommer ihåg namnet på :P Blev guitar hero och öl för pojkarna. Fast Tony satt mest på facebook ;) Jag åkte in en runda till Jessheim med för mat. Kebaben här är ju inte som hemma :P När jag kom hem va Daniels vänn Mia här. Satt och snackade med dom en stund men nu har jag krupit ner i sängen och ska sova tänkte jag. Godnatt!

♥ Emmeline ♥

Cider och film ikväll :)

Igår när Linas ragg va här sa han åt mig att jag borde se filmen Taken för den skulle vara riktigt bra. Så nu är filmen nerladdad och jag är redo för att spendera resten av kvällen i soffan. :P Tyvärr är det ingen hemma ikväll som kan göra mig sällskap. Mina flickor är iväg på olika håll. Lina gick precis på jobb och Cassi är på vin kväll hemma hos någon på jobbet. Daniel är nog med på jobb skulle jag tro. Har plockat fram sommar cider nu och ska krypa under täcket och bara njuta :) Blir nog en samsong med cola sen med. Drömma mig tebax till den underbara thailands resan :) Ha det fint allihopa!



♥ Emmeline ♥


Party snart eller??

Jobbade natt till måndag sen ledig hela måndag och tisdag. Har blivit mest sova hela tiden då jag hade lite timmar att ta igen :P Ville gått ut på beer call igår och dricka lite men fick reda på jag skulle jobba morgon idag så blev ju inget med det :( Får bli nästa månad istället. Jag och Lina har redan bokat in det. Så nu får vi bara hoppas Cassi är ledig oxå :) Girls night out ;) Pratat med lilla Stolle idag med vilket va riktigt kul. Va så sjukt länge sen. Snackar om att dra till Fiesta nästa gång jag kommer hem. Hade varit så kul. Då vet man att det är sommar :) Nu ska ja slänga igång en film och vänta på Cassi ska sluta jobb. Ha det fint!

♥ Emmeline ♥


Slappe måndag :P

Hämtade min Cassi på jobbet idag när hon slutade. Och efter det körde vi innom Esso och köpte massa gottis :) Så just nu sitter vi i myskläder i soffan och njuter av Måndag kvällen :P Massa chips,godis,läsk och chillinötter trycker vi i oss :P haha och vi som skulle va nyttiga. :) Men det kan man ju alltid vara en annan dag :P Cassi är dj för kvällen och tyvärr hade hon en liten svensk stund precis med bara svenska låtar vilket jag inte gillade alls :P Nu är det Linkin Park istället så nu är jag glad igen :P Nu ska jag återgå till allt gott. Får nog bli att svälta i morgon :P

Ha de..!


♥ Emmeline ♥

Mamma & Pappa <3

Efter som min kära Mor tyckte det va tråkigt att jag inte skulle skriva mer i bloggen så ändrade jag mig igen. Har därför satt lösenord på min blogg nu så bara ni närmst mig kan läsa :)
Vill även tacka min underbara mamma för att hon alltid finns där för mig. Vet inte vad jag hade gjort utan dina vettiga ord ibland ;) Hade ju en väldigt jobbig söndag om man säger så och mor min snackade mig igenom det värsta. Vet att pappa även finns där vid min sida men han tycker inte det är lika lät att lyssna på en ledsen dotter så den smällen får mamma ta :P Älskar er!

Brors tattuering säger allt om hur underbara och älskade ni är:


♥ Emmeline ♥

Lägger ner!

Lovade ju att skriva om min Polen resa men pga olika anledningar lägger jag istället ner min blogg för ett tag. Ha det bra allihopa!



♥ Emmeline ♥  

Lovar!

Lovar att i morgon när jag vaknat blogga lite om min underbara Polen resa. Men nu måste jag bege mig på jobb. Ville bara berätta för världen att jag är kärare än någonsin. :) hihi



♥ Emmeline ♥

RSS 2.0