2 veckor kvar!

Nu är det bara två veckor kvar tills jag och Julia lämnar detta kalla land och åker till Thailand. =) Ska blir helt underbart skönt. Längtar efter att få ligga på stranden med en drink i handen och bara slippa all skit här hemma.


 
I helgen blir det åka till Gbg och träffa min Tim. Saknar honom jätte mycket så ska bli super kul. träffa bror med när jag ändå är i krokarna. Skönt att träffa lite vettigt folk. hihi <3



Träningen går himla bra måste jag säga förutom att jag har sådan himla benhinneinflamation. :S Träning ikväll igen. Får se om jag vågar mig dit. stod i mitt horoskop att jag ska vara försiktig med träning idag. Fast stod ju även jag skulle ha en flirt idag med och det har det ju varit dåligt med :P

♥ Emmeline ♥

Vilken dag!

Började med att mamma väckte mig halv 5 (sovit hos dom i natt) och frågade om vi inte skulle skippa att ut och gå efter som det va minus 11 ute. Jag tyckte det lät som en bra idé och somnade om. Vid 8 ringde klockan och jag skuttade upp ur sängen oväntat lätt. Jag tog på mig mina kläder för att bege mig hem till lägenheten. Kommer ut till bilen och den är helt igen frusen. Jag som måste in i den för min plånbok ligger där i. Försöker låsa upp den och detta resulterar i att jag bryter nyckeln. :( Kan ju erkänna att det kom en hel del fula ord ur min mun då. Pappa och farbror Börje kom från jobbet och hjälper mig få upp låset. Tusen tack =) Jag är glad över att det löste sig och beger mig hem. Möte på arbetsförmedlingen vid halv 10. Ser ljust ut för mig. hihi Jag Går sen hem till mina föräldrar för att äta middag med pappa. Vid halv 2 va min lilla pärla på bisiktning. Gick självklart igenom. =) Tyvärr börjar jag få rost på dörren så va och beställde tid för att få det ordnat med. Får ju passa på nu när jag fortfarande har pengar. =) sen ringde jag till Conny studievägledaren och prata med honom om mina planer för framtiden. Ska träffa honom i morgon vilket känns riktigt kul. Lagade mat till mamma och pappa precis. Kinesiskt fläsk. MUMS! Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 6 så jag kan få träna lite. Sen efter träningen kommer Janet upp och hälsar på lite. Ska bli så kul att träffa henne. =) Ovanligt jag hinner med så här mycket. Hoppas alla andra haft en bra dag.


♥ Emmeline ♥

Besviken! :(

Måste verkligen bara skriva av mig lite nu. Så otroligt ledsen och besviken. Är så sjukt trött på att alltid ställa upp och finnas där för folk som inte bryr sig det minsta tebax. Varför lägger jag äns tid på att bry mig. Tyvärr verkar jag bara duga när det inte finns något annat att välja. De människor jag litar på mest visar sig vara de som sårar mig mest med. (inte alla som tur é) Vill verkligen bara åka till Thailand nu och stanna där sen. Slippa denna jädra skiten i sverige. Starta ett nytt liv med vettiga människor. AAAAAAAAAAAHHHHHHHHH Ta mig bort härifrån! 
Nu ska jag lägga mig under täcket och gömma mig en stund. bye bye!

♥ Emmeline ♥

Klockrent!


Båstad

Precis kommit till båstad och Julia. =) Ikväll blir det äta lite gott med Julia och familj + Johan =)  sen troligtvis bowling med. =) Kan nog bli riktigt skoj :P Vi får väl se om det blir några bilder under kvällen. Snacka lite Thailand med. Längtar helt otroligt mycket nu. 19 dagar kvar. Ha en trevlig kväll alla godingar!
♥ Emmeline ♥



Joshua Radin

Drömmer mig iväg till ett liv fyllt av kärlek och lycka!



♥ Emmeline ♥

Träningen igång =)

Äntligen har jag kommit igång med min träning igen. Hoppas på att bli av med några kilon nu. Ute och går varje morgon vid 5 tiden. Sen på kvällen blir det antingen friskis eller Zumba. Thailand beach here i come ;)
♥ Emmeline ♥

Halmstad + Lolo =)

Igår körde jag ut och hälsade på Lolo i halmstad. Hade lite problem när jag skulle hitta hem till henne men efter några runder i rondellerna så kom jag rätt =) Drack lite te och åt några super torra skorpor ;) Sen begav vi oss in te stan för att kolla läget lite. Hittade tyvärr inget kul bara. Fast kanske tur det. Behöver ju spara mina pengar. Efter stan beställde vi pizza som vi tog med oss hem. Riktig god måste jag erkänna även om jag inte borde äta pizza :P Satt igång Benjamin Button filmen men blev inte att vi tittade så mycket så stängde av den och snacka massa skit istället. =) Hade en super mysig kväll. När jag sen skulle köra hem höll jag dock på att först köra på ett rådjur och sen en kanin. Förstår inte vad dom ska upp på vägen och göra. Jag kom hem hel i alla fall. Skönt det ju :P
♥ Emmeline ♥

Tim <3

I lördags åkte min bästa kompis Tim hem till Gbg igen. Förstår inte hur jag ska klara mig utan honom. Har varit så otroligt glad nu när han har varit hemma ju. Ingen får mig så glad som han. Vi lyckades tillochmed att festa ihop utan att bråka denna gången. Han har blivit vuxen ;) Lovat att åka upp till han snart så för försöka hinna med det innan Thailand.
Älskar dig <3



♥ Emmeline ♥

Tisdag!

Va på ullared igår med min mamma. Hade en super mysig dag. När vi kom upp lite efter 8 så fanns det bara 20 bilar på parkeringen. Perfekt enligt mig som hatar att trängas bland folk =) Hittade en himla massa fint. Bl.a en super fin bikini som jag ska ha till Thailand. Blev några klännigar med. Längtar så himla mycket nu.

Idag blir det åka ut till halmstad och träffa Lolo. Blir stan en runda sen äta lite gott. Kommer bli mys!

♥ Emmeline ♥


RSS 2.0