Måndag

Jobbade natt till idag så va hemma lite efter 5 i morse. Kröp ner i sängen hos finast och fick mig några timmars sömn. Sen bar det av till läkaren vid 12 tiden. Vid 3 kom jag därifrån. Sjukt segt att vänta. Blev i alla fall sjukskriven igen tills på fredag. Och är det fortfarande inte bättre i huvudet då så ska dom göra en ct röntgen tror jag det hette. Hoppas verkligen jag blir bättre snart så jag slipper det. Fick även utskrivet tabbletter mot urinvägsinfektionen så jag hoppas den försvinner snart.
Skulle egentligen varit och kollat på ny lya nu vid 7 men tyvärr kom jobb i vägen så blev inget med det. Kanske ödet som lagt sig i. Det sägs ju att det finns en mening med allt.
Åker hem till sverige på onsdag. Ska bli skönt att komma hem en runda. pojken min följer oxå med. Tur det för vill ju inte va utan honom så länge.
Precis kollat klart A-TEAM filmen. Oväntat bra måste jag säga. Nu blir det ligga i sängen och bara göra ingenting. Ganska tråkigt men det är ju det läkaren har sagt åt mig att göra så får väl lyda snällt :)

♥ Emmeline ♥

ont hit och ont dit..

Denna huvudvärk vill verkligen inte försvinna. :( Kan inte sova ordentligt utan vaknar hela tiden. Och när det sen är dax för jobb så känns det som huvudet ska sprängas. Och är det inte det ena så är det det andra. Fått min mens nu och självklart så har ju min mensvärk kommit då oxå. Och om inte det skulle vara nog så har ja fått urinvägsinfektion med. :( Ont överallt. Vill helst bara gömma mig i en vecka och hoppas att allt är över sen.
Vågar ju inte säga nått längre om hur jag mår för känns som jag bara klagar hela tiden. Folk verkar ju tro att jag bara vill ha uppmärksamhet. :S
Ska lägga nått över huvudet nu så det blir lite mörkare och se om jag kan sova en stund till. Godnatt!

♥ Emmeline ♥

cellprov :S

Fick svar från mitt sist tagna cellprov igår och har fortfarande cellförändringar :( Känns som jag har ett stort svart moln över mig just nu. Orkar inte med att ha det så här mer. Varför kan dom inte bara göra nått åt det. Nej istället ska jag vänta 3 månader till nu för att ta ännu ett prov. Denna gången är det microskopering och vävnadsprov från livmodertappen. Dom säger att det inte gör ont, men sist jag gjorde det hade jag så himla ont så jag kunde inte sitta på hela dagen och blödde som tusan så är ju knappast något jag ser fram emot att göra. Tur jag har min älskade familj i alla fall. Ljuset i tunnels som man brukar säga.

♥ Emmeline ♥

jobb,flytt??

Suttit och letat lite nya jobb och ny lägenhet idag. Känner mig som det femte hjulet under vagnen nu och det är inget vidare alls. Kännt så här ett bra tag så är väl lika bra jag tar tag i detta nu. Hittade en jätte fin lägenhet men måste ju först hitta mig ett bra jobb innan jag kan ta tag i den biten. Vill helst ha ett jobb inne nu när det börjar närma sig vintern och kylan. Fryser ju redan nu så hur skulle det då gå när det börjar bli -30 grader :P Funderar på att söka på jessheims storcenter. Är ju nästan som mitt andra hem där redan nu så :P Nej nu kommer snart min finaste och myser lite. Ha det fint alla.

♥ Emmeline ♥


Skadat mig :(

Igår på jobbet råkade jag ut för en olycka som ni nog alla vet redan. Jag klämde huvudet i skjutdörren på vår minibuss. Svårt att förklara men blev en sjuk jävla smäll i alla fall. Nu sitter jag här i sängen med enorm huvudvärk, illamående och svullen i hela huvudet. Inte kul :( Har fått massa olika tabletter av M men tyvärr funkar dom inte så bra. Skulle behöva nått starkare. Så är det någon som har så får ni gärna dela med er. Är sjukskriven nu i 3 dagar så hoppas verkligen det blir bättre snart. Hade varit skönt att kunna sova utan att vakna upp varje gång man lägger sig på sidan. Tur jag har alla underbara vänner omkring mig här i alla fall. <3

♥ Emmeline ♥

mys dag

måste bara säga att jag har haft en otroligt härligt ledig dag idag med massa singstar och mys i soffan :) Självklart ägde jag i singstar men "rising star" lyckades i alla fall min medtävlare komma upp till ;)

fight for it


nytt jobb??? JA TACK GÄRNA!!!!

nu vill jag verkligen ha ett nytt jobb. ær så sjukt arg på detta jævla system dom håller på med nu och detta egoistiska jævlarna. Tror dom vi ær några jævla slavar bara før vi inte ær norska? Tænker inte krypa før dom på det hær viset. I morgon ska jag ægna dagen åt att søka nytt jobb och hoppas så att jag kan hitta mig nått nytt. Håll tummarna før mig..!!!
♥ Emmeline ♥

En bild säger mer än 1000 ord!


lill lördag?!

Igår kom kära Cassi hem igen efter sin runda i sverige. Skönt att ha alla hönsen hemma i gården. Jag jobbade till 10 sen körde jag hem och drack lite cider med Cassi. Eller hon drack vin. Mia, Daniel och Tony gjorde oss sällskap så blev en mysig kväll. Synd lina va på jobb bara. Diskuterade helgen och vad vi skulle göra. Ser ut som det nog blir in till Oslo en runda :) Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen. Blir kanske en runda in till jessheim idag innan jobbet med. Får se vad jag orkar med :P

♥ Emmeline ♥

Angels


sjukt bra låt!


me :)

Fick en bild av Sandra igår från när vi va i ljungby förra året. Gillade den så tänkte jag skulle lägga in den här :)

Beer call :P

I tisdags va det party i vår lilla lya. Vi hade alla 4 lyckats få ledigt och det va vi ju tvugna att fira med att bjuda in massa folk. Blev tyvärr bara en massa killar efter som Daniel som hade uppgiften att bjuda tjejer inte lyckades lika bra som oss som bjöd killar. :P Men blev en otroligt lyckad kväll. Cassi fick sin Edward och lyckades även supa bort sin kavaj. Lina fick myst till det på sitt lilla vis :P haha Daniel han sov borta så han lyckades väl han med. Jag va i slagsmål och hade en helt galen kväll :) Lägger in lite bilder från kvällen:







♥ Emmeline ♥

aaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

vill bara skrika rakt ut... och denna gången är det varken av ilska eller sorg. :P

Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano..

Vet varken ut eller in. Upp eller ner. Min värld är helt "fucked up". Är väl bara att låta allt ha sin gång i livet och låta tiden avgöra vad som kommer hända. I morgon är det i alla fall Beer Call och förfest hos oss. Ska bli helt sjukt kul. Massa dricka och massa offer som Cassi säger :P Ska sätta drickan på kylning redan nu sen gå till jobb. Ha en trevlig kväll/natt. Ses i dimman i morgon ;)



♥ Emmeline ♥


RSS 2.0